Малко червило, тясна мансарда.
Процеждащ се лъч през стъклото,
залезът тихо се ражда.
Като танц от танго черно-бяло
пред старо, полузасенчено огледало.
Нежни ръце, протегнати в мрака.
Страст, която отдавна тук чака.
Стъпваш на пръсти
под безмълвните ноти стаени.
Като струни проблясват лъчите
в очите,
пронизващи мене.
© Деян Иванов Todos los derechos reservados