Mar 11, 2023, 8:35 AM

Червило 

  Poetry » Love
172 0 0

Малко червило, тясна мансарда.

Процеждащ се лъч през стъклото,

залезът тихо се ражда.

 

Като танц от танго черно-бяло

пред старо, полузасенчено огледало.

 

Нежни ръце, протегнати в мрака.

Страст, която отдавна тук чака.

 

Стъпваш на пръсти

под безмълвните ноти стаени.

Като струни проблясват лъчите

в очите, 

               пронизващи мене.

© Деян Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??