В светъл лъч при теб ще се върна.
Под одеалото ще надникна безумен.
Раменете ти с топлина ще обгърна.
Зад ухото ще те целуна.
Ще падна на бузката в капчица дъжд.
Ще подскоча на разтворени устни.
На дланта ти се стапя снежинка, не мъж
и зная, не ще я изпуснеш...
© Красимир Дяков Todos los derechos reservados