Mar 8, 2010, 8:12 AM

Честит празник, мила! 

  Poetry » Love
918 0 14

В светъл лъч при теб ще се върна.

Под одеалото ще надникна безумен.

Раменете ти с топлина ще обгърна.

Зад ухото ще те целуна.

 

Ще падна на бузката в капчица дъжд.

Ще подскоча на разтворени устни.

На дланта ти се стапя снежинка, не мъж

и зная, не ще я изпуснеш...

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??