8 мар. 2010 г., 08:12

Честит празник, мила! 

  Поэзия » Любовная
923 0 14

В светъл лъч при теб ще се върна.

Под одеалото ще надникна безумен.

Раменете ти с топлина ще обгърна.

Зад ухото ще те целуна.

 

Ще падна на бузката в капчица дъжд.

Ще подскоча на разтворени устни.

На дланта ти се стапя снежинка, не мъж

и зная, не ще я изпуснеш...

© Красимир Дяков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??