23 feb 2010, 9:23

Цвете се роди 

  Poesía
520 0 9

Разцъфна цвете в гърдите

Листенцата докоснаха мечтите

Полетяха към очите

Потръпнаха от нежност цветовете

Сякаш се събраха световете

Каквото горе туй и долу

Стои сърцето голо

Къпе се в светлини

Разлиства се цъфти

Същински слънчоглед 

Оглежда се навред

От красота трепти

С нежност кадифена...

Как блести

Ако можеш истината погледни

в гърдите цвете се роди

© Любомир Деничин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??