а може би през зимата дърветата цъфтят, но наобратно
ей така, невидимо
под почвата
дълбоко стиснала клепачите
улегнала във сънища за топлото
и там съвсем наяве
измежду стените на дома им
скрити за очите на света и чуждото
под завивки и завеси
цветовете им се сбъдват
© Todos los derechos reservados