17 jun 2012, 17:26

* * * (da capo al fine) 

  Poesía
677 0 6

 

От тук до там

е само пламък
който изгасям

с обратното на ръцете си…

 

и всяка постеля е все по-далечна

навървени в ласки затихват  недели

за малко проблясват по пътя следите ми

сгушени в макове –  призрачно бели...
съшити в  мълчание кръпки от утро

бавно завиват мисли  на прага

в сребърно ниже празно след  пусто

ресто –  платено с мечтите по някого…

(а до там е достигнал само сънят ми…

в свещи догарят влюбени нощи...)

всичко е казано... празни са думите

нека поспим без да мислим за после…

                         

 

                                                         ... Hiszen semmi volnék Nélküled...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??