7 nov 2010, 20:59

Да можех надежда да давам 

  Poesía » Otra
1059 0 28

Да можех надежда да давам

 

Да можех надежда на всеки да давам,

да топля измръзнали нечии ръце

и с цвете света да загръщам и багря,

и слънце да вграждам над всяко небе.

 

Да можех  в платната на кораба тежък

да вдъхна попътно в открито море

и облака черен без следа да пропъдя,

от всяко посърнало, бледно лице.

 

Да можех букети искрици да пращам,

да пълнят с усмивки безличния ден

и цвят във душата на всеки да влагам,

да среща света със любов обграден.

© Сеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??