10 nov 2010, 10:12

Да пуснем циганското лято в душите си 

  Poesía » De amor
443 0 4

Мамят светлите простори,

тръгвай, яхвай вихрогони!

С мисли светлооки любим

циганското наше лято

и го пускаме без думи

в нашите души без брони.

Светлокоси да преминем

всред небесната градина -

там е нашето светилище,

всичко друго е нищожно.

Мамят светлите простори,

тръгвам, чакай, вихрогонче!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??