Nov 10, 2010, 10:12 AM

Да пуснем циганското лято в душите си 

  Poetry » Love
445 0 4

Мамят светлите простори,

тръгвай, яхвай вихрогони!

С мисли светлооки любим

циганското наше лято

и го пускаме без думи

в нашите души без брони.

Светлокоси да преминем

всред небесната градина -

там е нашето светилище,

всичко друго е нищожно.

Мамят светлите простори,

тръгвам, чакай, вихрогонче!

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??