3 nov 2010, 14:03

Ден да си ми... 

  Poesía
529 0 2

Със страх се събудих...
От утро незигряло.
Ден да си не чаках.
Среднощни раздели валя.



В просъница тиха тревога...
Послепис във душата пресъхнала.
''Ден да съм вече не мога,
ала твой е светът...
и те чака. Непремръкнала. ''

© ДРУГА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??