Nov 3, 2010, 2:03 PM

Ден да си ми... 

  Poetry
537 0 2

Със страх се събудих...
От утро незигряло.
Ден да си не чаках.
Среднощни раздели валя.



В просъница тиха тревога...
Послепис във душата пресъхнала.
''Ден да съм вече не мога,
ала твой е светът...
и те чака. Непремръкнала. ''

© ДРУГА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??