30 ene 2006, 12:14

Докоснах светлината 

  Poesía
604 0 3
Сред красота от светлина
разпръсната като строшени стъкълца
сред сноп лъчи,
сред тази люта и студена зима
почувствах топлина.
Протегнах длани към небето
ръката ми се озари
лъчите стоплили сърцето
горяха в моите очи.
Докоснах светлината,
распръснах тишината
и зазвъняха хиляди звънчета .
Това бе част от раждането на деня
симфонията на зората,
която ме направи по-добра.

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??