19 mar 2017, 17:35

Думите 

  Poesía » De amor
781 1 1

Защо трябва да мълчим,

когато всичко си делим.

Защо искаш думите

да имат чуден блясък винаги?

 

Незнаен кораб подминава кея,

а морето е все пред мен.

 

Искам да съм само с теб,

да те милвам със очи,

да те гледам до зори,

моя светлина.

 

Не искам да си мълчим.

Нали ръка в ръка напред вървим.

Кажи ми това, което мислиш,

дори да има риск да ме раниш.

© Васил Todos los derechos reservados

(текст на незаписана песен)

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??