17 mar 2024, 17:54

Душата завещава 

  Poesía » Civil
101 0 0

Научим ли сърцето да прощава, 

а устните да сдържат яростта,
душата безвъзвратно завещава,
да не политнем нивга в пропастта.

 

Научим ли ръката да подава, 
без да очаква нищо след това,
душата безконечно
завещава
спокойни дни  и почит към рода.

 

Научим ли емоциите спокойно
да тласкат непокорството в кръвта,
душата ни ще отлети достойно,
за да възкръсне в рая на честта...

© Наташа Басарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??