4 may 2009, 8:30

Две 

  Poesía » De amor
1051 0 17

            

                        Две

 

(Аз - мечтата и Аз - реалната)

 

 

Аз - мечтата - стоя кротко сгушена в теб…

Но Аз - реалната - понякога пристигам…

Смехът ми започва от прага…

Един лъх разбърква косите…

После ме озарява твоето златно сияние…

Забравяш за мечтата…

(тя е само вътъкът на осъзнаването…)

Аз съм тук. Нося трепет...

 

© Павлина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??