Две
(Аз - мечтата и Аз - реалната)
Аз - мечтата - стоя кротко сгушена в теб…
Но Аз - реалната - понякога пристигам…
Смехът ми започва от прага…
Един лъх разбърква косите…
После ме озарява твоето златно сияние…
Забравяш за мечтата…
(тя е само вътъкът на осъзнаването…)
Аз съм тук. Нося трепет...
© Павлина Петрова Всички права запазени