11 ago 2011, 16:16

Дъждовна 

  Poesía » De amor
758 0 10



ако за миг

в песента дъждовна се заслушаш

ще чуеш името ти как

чрез капките шептя

но не знаеш колко ми се иска

в твоя глас

и в очите ти

да се потопя

 

 


© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??