11.08.2011 г., 16:16 ч.

Дъждовна 

  Поезия » Любовна
755 0 10



ако за миг

в песента дъждовна се заслушаш

ще чуеш името ти как

чрез капките шептя

но не знаеш колко ми се иска

в твоя глас

и в очите ти

да се потопя

 

 


© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??