Aug 11, 2011, 4:16 PM

Дъждовна 

  Poetry » Love
756 0 10



ако за миг

в песента дъждовна се заслушаш

ще чуеш името ти как

чрез капките шептя

но не знаеш колко ми се иска

в твоя глас

и в очите ти

да се потопя

 

 


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??