11 авг. 2011 г., 16:16

Дъждовна 

  Поэзия » Любовная
757 0 10



ако за миг

в песента дъждовна се заслушаш

ще чуеш името ти как

чрез капките шептя

но не знаеш колко ми се иска

в твоя глас

и в очите ти

да се потопя

 

 


© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??