7 jun 2009, 22:13

Дълго и бавно 

  Poesía » De amor
828 0 9

 

  

 Дълго и бавно... аз пишех.

 Рисувах те - в свежата пролет.

 В морето песъчинките нищех,

 търсех те в нощния полет.

 

 Дълго и бавно... аз дишах.

 Картините гледах - в очите ти.

 От въздуха нежен те вдишвах,

 звуците слушах в сърцето ти.

 

 Дълго и бавно... умирах.

 И търсех те - сред звездите.

 Светлината твоя намирах,

 и пак ти губех следите.

 

 Дълго и бавно... от времето си пилеех.

 Намирах те - губейки себе си.

 Пред сиянието ти немеех,

 живея... само във тебе.

 

 

            21.03.2008

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??