6 feb 2019, 0:48

Ех защо 

  Poesía
200 0 0

Велика е земята наша

родила с мъки, свойта свобода

герой хиляди затрила

за нашата мечта...

мечта, да бъдем хора

като всички по света...

мечтатели, дарители на слово

учители от древноста.

а днес отворили очи в тъмата

не виждаме дори свеща,

която запалили сме за това

да гоним лошото в света.

 

Вече вълци сме, гадняри...

дори към свойте деца.

не търсим ничие разбиране

копнеем само за пара.

А после искаме от всички

прегръдка, извинение и съжалявам.

Но туй не стига...питам вас

не сме ли демони, който...

убиваме човека в нас.

 

 

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??