Есен...
Над тъжната земя
се рано свечерява...
Животът занемя
без птичата гълчава...
И дрипави мъгли
из пътищата просят...
„Какво не сме могли
да свършим?”- е въпросът...
А отговорът сам
се блъска из мъглата.
Но аз поне, не знам
за път към него кратък...
И в късия си ден
изместваме в нощите
животът си... Освен
разгула на мечтите...
... „Да бъдем или не!...”-
е все така дилема...
... Но за сега поне,
това е друга тема...
14.09.2013.
Коста Качев
© Коста Качев Todos los derechos reservados