23 sept 2008, 13:48

Есенно синьо 

  Poesía
826 0 6

Есенно синьо

 

 

Горещото слънце на лятото

остави цвета си на есенните листа,

 жълти, те падат в полет последен

към калната, мокра земя.

Студено е вече, не топли
и споменът за юлските дни,

отминали в нежна прегръдка на морски вълни.

Стъмва се рано, а цветното в твойте очи

и в тъмнината се вижда, блести.

Рисувам си в тях свят от звезди,
водопади, морета, реки, утопии в синьо, уви...
Вечер е, мъглата бавно завива града и тихо ръми...
Есента е красива през твойте очи...

© Филип Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??