24 nov 2012, 11:22

Есента 

  Poesía » Otra
394 0 2

Есента е сестра на тъгата.

Тя танцува по сухите листи.

Вий протяжно, оплаква се вятъра

на небето, до болка  пречистено.

 

Есента ни загръща във спомени.

Казват  всички – умирало нещо...

Жълти сълзи, внезапно отронени,

за несбъднати никога срещи...

 

Есента - това бавно сбогуване 

със мечти, със любови, със нежност.

Равноденствено кротко тъгуване,

примирение до неизбежност.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??