1 may 2011, 10:39

Фантазия 

  Poesía » Otra
623 0 3

Вчера се свърши,

а утре отмина,

спомен насъщни

разпъна страха.

Думите преляха

в ручей пресъхнал,

обилно напоиха

зажадняла душа.

Русалка изскочи,

изгони тъгата,

уморена пеперуда

целуна цвета.

Ръката посегна,

уби самотата,

две птици запяха

в нашите сърца.

Роза разцъфна,

убоде тишината,

капки кръв покапа

и плисна синева.

Очите изгряха,

поканиха мечтата

и пътят хукна пак,

обикаляйки света!

© Слава Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??