10 oct 2008, 1:51

fictional random 

  Poesía » Otra
612 0 8

 

 

 

 

 малките сантименти

 

френските прозорци

 

истинското сега

 

библиотека на душата

 

четива

 

сетива

 

многоточията

 

сънищата

 

повелите

 

еднозначния порив

 

тънкостта

 

любовта

 

земетресенията

 

къс(н)ият път

 

на хартията

 

илюзии за вдишване

 

издишаните съботи

 

радостта

 

обикновеното просто

 

безсъдбовното утре

 

глупостта

 

безрезервието

 

кадифе от лъжи

 

недоверието

 

кошници

 

смехове

 

линии сбо

 

жертвам се

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??