Oct 10, 2008, 1:51 AM

fictional random 

  Poetry » Other
614 0 8

 

 

 

 

 малките сантименти

 

френските прозорци

 

истинското сега

 

библиотека на душата

 

четива

 

сетива

 

многоточията

 

сънищата

 

повелите

 

еднозначния порив

 

тънкостта

 

любовта

 

земетресенията

 

къс(н)ият път

 

на хартията

 

илюзии за вдишване

 

издишаните съботи

 

радостта

 

обикновеното просто

 

безсъдбовното утре

 

глупостта

 

безрезервието

 

кадифе от лъжи

 

недоверието

 

кошници

 

смехове

 

линии сбо

 

жертвам се

 

 

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??