10.10.2008 г., 1:51 ч.

fictional random 

  Поезия » Друга
613 0 8

 

 

 

 

 малките сантименти

 

френските прозорци

 

истинското сега

 

библиотека на душата

 

четива

 

сетива

 

многоточията

 

сънищата

 

повелите

 

еднозначния порив

 

тънкостта

 

любовта

 

земетресенията

 

къс(н)ият път

 

на хартията

 

илюзии за вдишване

 

издишаните съботи

 

радостта

 

обикновеното просто

 

безсъдбовното утре

 

глупостта

 

безрезервието

 

кадифе от лъжи

 

недоверието

 

кошници

 

смехове

 

линии сбо

 

жертвам се

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??