27 abr 2006, 0:11

"Гарванът" 

  Poesía
921 0 5

Стоя под ярко-червеното небе

И гледам един умиращ гарван като мене

В очите му е изписана неописуема болка и страх

Защото вече всичко е изгубил и мечтите му са станали на прах

Гледа към залезът и чака смъртта да му отнеме душата

Без капчица милост с един единствен замах да му отреже главата

Той няма за какво повече  да живее

Всичко в животът му бледнее

Съдбата му е избрала мъчителен край

Но може би той ще намери своя рай

И ковчегът му ще гори с пламъка на телата на 100те ангела

И гробницата му ще пазят двата черни архангела

Сега опитвайки се да се изправи на крака

И с достоинство да посрещне мрака

Няма сили да се бие за живота си

Но няма сили, легнал ще посрещне смъртта си

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??