20 nov 2009, 13:13

Глад 

  Poesía
1417 0 9

От лятото остана

Песента на едно щурче

И поляна

Полегнала на хълбок...

Ей го пчелина -

Блестят златни криле

Трептят над дъхаво цвете

Ароматът на мед ли ме изправя

Гладна 

Или силуетът на пчеларя

 

© Дима Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??