Nov 20, 2009, 1:13 PM

Глад 

  Poetry
1415 0 9

От лятото остана

Песента на едно щурче

И поляна

Полегнала на хълбок...

Ей го пчелина -

Блестят златни криле

Трептят над дъхаво цвете

Ароматът на мед ли ме изправя

Гладна 

Или силуетът на пчеларя

 

© Дима All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??