20.11.2009 г., 13:13 ч.

Глад 

  Поезия
1420 0 9

От лятото остана

Песента на едно щурче

И поляна

Полегнала на хълбок...

Ей го пчелина -

Блестят златни криле

Трептят над дъхаво цвете

Ароматът на мед ли ме изправя

Гладна 

Или силуетът на пчеларя

 

© Дима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??