20 нояб. 2009 г., 13:13

Глад 

  Поэзия
1414 0 9

От лятото остана

Песента на едно щурче

И поляна

Полегнала на хълбок...

Ей го пчелина -

Блестят златни криле

Трептят над дъхаво цвете

Ароматът на мед ли ме изправя

Гладна 

Или силуетът на пчеларя

 

© Дима Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??