1 abr 2020, 0:19

Гледка 

  Poesía » Del paisaje, Versos blancos, Otra
666 0 1

Щом Слънцето

зад Витоша се поклони 

и я остави да хвърли 

мощната си сянка,

тогава я погледни,

и помни, че я гледаме двама.

© Филип Филипов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??