1 апр. 2020 г., 00:19

Гледка 

  Поэзия » Пейзажная, Белые стихи, Другая
668 0 1

Щом Слънцето

зад Витоша се поклони 

и я остави да хвърли 

мощната си сянка,

тогава я погледни,

и помни, че я гледаме двама.

© Филип Филипов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??