Apr 1, 2020, 12:19 AM

Гледка 

  Poetry » Landscape, White poetry, Other
669 0 1

Щом Слънцето

зад Витоша се поклони 

и я остави да хвърли 

мощната си сянка,

тогава я погледни,

и помни, че я гледаме двама.

© Филип Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??