1.04.2020 г., 0:19 ч.

Гледка 

  Поезия » Пейзажна, Бели стихове, Друга
664 0 1

Щом Слънцето

зад Витоша се поклони 

и я остави да хвърли 

мощната си сянка,

тогава я погледни,

и помни, че я гледаме двама.

© Филип Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??