30 ene 2010, 13:45

Голота 

  Poesía
1097 0 8

Пред чужди се разкрива моята душа

Съблича се показва телеса

Че близки вече я оплюха

Ръцете мръсни в нея си изтриха

Превърнаха я в мръсница

Като уличница - тя любов раздава

Без пари без слава

По къщи стаи с непознати

Още има да изпати

Да видят всички тази голота

Не се срамува с вдигната глава

Върви разголена смирена

Върви от свои и от  чужди наранена

Какво да вземат - голота

А вътре скрити са разкош и топлина

Усмивките ехидни са просто безобидни

Погледи алчни отправят

Миг и какво са видели забравят

Само голота...

А в нея жива истинска душа

 

© Любомир Деничин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??