29 may 2010, 14:55

Гореща следа 

  Poesía » Otra
518 0 9

След деня розовеят пожари

и кълнят пожълтели треви.

Над прозореца, в бяло догарящ,

тежка медена пита виси...

 

Вдън очите пресъхват сълзите,

но остава гореща следа,

по която да тръгна през дните

пак добър към дома... към дома!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??