29.05.2010 г., 14:55 ч.

Гореща следа 

  Поезия » Друга
516 0 9

След деня розовеят пожари

и кълнят пожълтели треви.

Над прозореца, в бяло догарящ,

тежка медена пита виси...

 

Вдън очите пресъхват сълзите,

но остава гореща следа,

по която да тръгна през дните

пак добър към дома... към дома!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??