23 ago 2007, 23:10

Гравьор 

  Poesía
705 0 15



Гравираш чудесно!

С длетото си служиш умело -

до всяко кътче достигаш.

Изкусен гравьор си.

Само...

упойка сложи,

че така

сърцето

боли.




© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??