Aug 23, 2007, 11:10 PM

Гравьор 

  Poetry
704 0 15



Гравираш чудесно!

С длетото си служиш умело -

до всяко кътче достигаш.

Изкусен гравьор си.

Само...

упойка сложи,

че така

сърцето

боли.




© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??