23.08.2007 г., 23:10 ч.

Гравьор 

  Поезия
702 0 15



Гравираш чудесно!

С длетото си служиш умело -

до всяко кътче достигаш.

Изкусен гравьор си.

Само...

упойка сложи,

че така

сърцето

боли.




© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??