19 feb 2019, 23:28

Грехове 

  Poesía
221 0 4

Дали съдбата е виновна... затуй 

че в грях живеем!

Или просто не умеем

с любовта в едно да съживеем.

 

Дали умеем да се радваме

на простите неща...

и да прощаваме без излишните слова.

Онези празните, безликите.

 

Нали грамотни сме... хора!?

И в църквите свещи държим

На Бог в тъмата молим

душите наши той да извиси.

 

Защо тогава в грехове се вплитаме

защо омразата расте във нас!?

Защо така се ненавиждаме

и търсим в тях наште грехове.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??