16 ene 2022, 20:33

Хайку 

  Poesía » Formas orientales, Otra
816 1 0

Съзвучие
 от струни на китара
  и ритъм в душата ти...

               ♦

Студена зима,
 топля те
  с ласка.

              ♦
Сонети нежни,
 ласка,
  за душата.
              ♦

© Ани Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??