Jan 16, 2022, 8:33 PM

Хайку 

  Poetry » East forms, Other
799 1 0

Съзвучие
 от струни на китара
  и ритъм в душата ти...

               ♦

Студена зима,
 топля те
  с ласка.

              ♦
Сонети нежни,
 ласка,
  за душата.
              ♦

© Ани Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??