16.01.2022 г., 20:33 ч.

Хайку 

  Поезия » Източни форми, Друга
813 1 0

Съзвучие
 от струни на китара
  и ритъм в душата ти...

               ♦

Студена зима,
 топля те
  с ласка.

              ♦
Сонети нежни,
 ласка,
  за душата.
              ♦

© Ани Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??